Política 18/12/2018

Forn, sobre la candidatura de Mascarell: "Crec que no hauria d'haver anunciat la seva candidatura sense parlar-ne abans"

L'exconseller creu que les diferents candidatures sobiranistes van "en contra del desig d'unitat" que demana "una majoria social"

Ara
1 min
L'exconseller d'Interior Joaquim Forn, en una imatge d'arxiu

BarcelonaL'exconseller d'Interior, Joaquim Forn, creu que Mascarell no hauria d'haver anunciat la seva candidatura "sense haver-ne parlat abans". "Sento un gran respecte per Ferran Mascarell, però crec que no hauria d'haver anunciat la seva candidatura sense parlar-ne abans", ha criticat en una entrevista a l'ACN des de la presó de Lledoners.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

De fet, Forn considera que la "proliferació" de candidatures sobiranistes va "en contra" del desig d'unitat d'una "gran majoria social". De tota manera, està convençut que "encara som a temps de reconduir" aquesta situació. A hores d'ara, han anunciat la seva candidatura fins a cinc opcions polítiques independentistes: Ernest Maragall (ERC), Neus Munté (PDECat), Ferran Mascarell (que ara per ara es presenta com a candidat independent), la CUP (que encara no ha decidit el seu candidat) i el guanyador de Primàries de Barcelona, Jordi Graupera.

Forn recorda que Neus Munté estaria disposada a cedir-li el seu lloc per encapçalar la candidatura. "Jo estic disposat a posar la meva experiència, el meu coneixement de la ciutat a favor d'aquest projecte. Ara mateix, la meva participació o no a la llista no és el més important", ha assegurat. "La llista de Junts per Catalunya a Barcelona serà una llista integrada per diferents sensibilitats, àmplia, amb persones solvents i capaces de gestionar la complexitat d'una ciutat com Barcelona", ha assegurat. Forn no ha volgut entrar a valorar els noms que podrien encapçalar la llista d'aquesta formació a Barcelona.

stats