Política 06/03/2012

Fundador Rodríguez: "Espanya no tracta a tothom igual"

L'ARA localitza Fundador Rodríguez, el pastor de Jaén que apareix a l'entrevista de Jordi Évole a Jordi Pujol a 'Salvados' i que votaria 'sí' en un referèndum d'independència

Oriol March
1 min

TagamanentGorra polar, camisa de quadres i jaqueta folrada. Barba canosa –algun floc més fosc que un altre–, cara vermella pel fred i maneres afables. Són poc més de les cinc de la tarda i del darrere d’una furgoneta blanca apareix Fundador Rodríguez (Santiago de la Espada, Jaén, 1948). La seva incursió al programa 'Salvados' mentre Jordi Évole entrevistava Jordi Pujol l’ha convertit en una celebritat instantània. Especialment a la xarxa, on ja té grup d’admiradors a Facebook i perfil –fals– a Twitter. “Votaria 'sí' en un referèndum d’independència”, va assegurar al programa de La Sexta.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'endemà de l'emissió del programa reafirma les seves intencions a l’ARA. “Espanya no tracta a tothom igual”, respon quan se li pregunta sobre si hi ha remei possible en les relacions Catalunya-Espanya. Assegura que de política no en sap gaire, però que pel que sent al poble –viu a Centelles, però el seu ramat transita per Tagamanent– considera que la plena sobirania catalana seria positiva. L’únic remei que troba per refer els ponts trencats és que Espanya tracti tothom de forma similar. De manera més justa. És a dir: que Catalunya no vegi com li marxen els recursos cap a fora.

Podeu llegir l'article sencer a l'ARA PREMIUM.

stats