Publicitat
Publicitat

IRREGULARITATS A L'ADMINISTRACIÓ

Detinguda una tresorera de GISA acusada de cobrar mig milió d'euros de forma irregular

Una investigació interna de l'empresa pública ha detectat que des del 2007 fins a l'actualitat s'haurien sostret 207 xecs que han estat “cobrats de manera irregular a un compte bancari de l'entitat”

Una tresorera de GISA va ser detinguda ahir a la nit per un presumpte cas d'apropiament de diners de l'empresa pública, segons han confirmat a l'ARA fonts properes al cas. Una investigació interna oberta per la nova direcció de l'empresa ha detectat que des del 2007 fins a l'actualitat Trinitat I.A., de 45 anys, segons Efe, hauria sostret 207 xecs per un valor de 513.107 euros que han estat “cobrats de manera irregular a un compte bancari de l'entitat”.


Un comunicat de la Generalitat afirma que GISA ha tramès aquestes dades i la documentació recollida a la Direcció General de la Policia, i s'ha posat a disposició de la investigació policial i de les autoritats judicials. La nota de premsa també subratlla que una de les primeres actuacions que va dur a terme la nova direcció que va assumir els seus càrrecs al febrer va ser “encarregar una auditoria sobre l'estructura de l'organització, la gestió dels recursos, els sistemes d'informació i de qualitat, i els procediments de gestió econòmica de l'entitat”.


Fonts properes al cas apunten que aquesta detenció per presumpte frau econòmic no té res a veure amb el presumpte cas de corrupció urbanística pel qual van ser detinguts el passat mes de febrer el gerent d'obres de GISA, Jordi Vergé, i el constructor de Girona Joan Mosso, ara en llibertat provisional amb càrrecs. Els dos imputats estan acusats de delictes de suborn i d'alteració de preus de concursos i subhastes públiques.

21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT