Política 29/10/2015

El Govern aparta el director general d'Infraestructures.cat de les seves funcions

Efe
1 min
Pla mig de Josep Antoni Rosell, director general d'Infraestructures.cat, amb el seu advocat, Jordi Ventura, sortint dels jutjats del Vendrell / ACN

BarcelonaLa Generalitat ha decidit apartar de les seves funcions el director general d'Infraestructures.cat, Josep Antoni Rosell, imputat pel cas del 3%, que investiga el suposat pagament de comissions il·legals a CDC a canvi d'obres públiques.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Fonts del departament d'Economia de la Generalitat han explicat a Efe que Rosell no ha estat destituït perquè, com que el cas està sota secret de sumari, no hi ha de moment base judicial per justificar un acomiadament –es podria considerar "improcedent".

Aquestes fonts han precisat que el consell d'administració d'Infraestructures.cat de la Generalitat, hereva de l'antiga Gisa, va acordar dimarts apartar de les seves funcions el director general de la companyia i no permetre-li participar en cap mesa de contractació pública. També el departament d'Economia, del qual depèn Infraestructures.cat, ha decidit obrir un expedient informatiu per analitzar la gestió de Rosell.

stats