Política 03/11/2014

Granados va ser a la inauguració de la presó on ara està tancat

L'exconseller madrileny va acompanyar l'exministre de l'Interior, Pérez Rubalcaba, l'any 2008

Efe
1 min

MadridL'exconseller de la Comunitat de Madrid Francisco Granados va assistir el 15 juliol 2008 a la inauguració del centre penitenciari madrileny d'Estremera, on ha ingressat després de ser acusat pel jutge de l'Audiència Nacional Eloy Velasco per ser un dels cervells de la trama de corrupció destapada a l'Operació Púnica.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Granados va acompanyar l'aleshores ministre de l'Interior, Alfredo Pérez Rubalcaba, i la secretària general d'Institucions Penitenciàries, Mercedes Gallizo, a la inauguració de la presó d'Estremera, anomenada Madrid VII.

La presó, que va començar a rebre interns al mes de setembre de 2008, compta amb 1.214 cel·les distribuïdes en 16 mòduls per acollir 1.500 interns quan es trobés a ple rendiment, segons les dades facilitades en la inauguració.

En l'apartat esportiu i cultural, es va informar que els reclusos de Madrid VII disposarien d'un gimnàs, un poliesportiu, piscina, biblioteca, aules, sales audiovisuals i una sala d'actes.

Quan es va inaugurar la presó d'Estremera, Granados era conseller de Presidència, Interior i Justícia del govern de la Comunitat de Madrid.

L'exconseller i exsecretari general del PP de Madrid va ingressar a la presó de Soto del Real el passat divendres, però dissabte va ser traslladat a Estremera per raons organitzatives.

stats