Publicitat
Publicitat

CORRUPCIÓ

El TSJ jutjarà el socialista Ángel Luna per la seva imputació en el cas Gürtel

El portaveu parlamentari del PSPV està acusat d'encobriment per haver mostrat a les Corts Valencianes un informe secret sobre la trama i haver-se negat a revelar les fonts

El Tribunal Superior de Justícia del País Valencià ha rebutjat els recursos presentats per la defensa del portaveu parlamentari del PSPV, Ángel Luna, que demanaven l'arxivament de la causa oberta contra ell per un delicte d'encobriment, en relació a un informe sobre el cas Gürtel. Així, la sala civil i penal han ratificat les diligències que es van obrir contra Luna per haver mostrat al Parlament valencià un informe secret sobre la trama i per haver-se negat a revelar les fonts.

Per la seva banda, el portaveu del PP a Les Corts Valencianes, Rafael Blasco, ha afirmat que "Luna es convertirà en el primer portaveu parlamentari que s'haurà d'asseure en el banc dels acusats". Després de destacar el seu "respecte" per la Justícia i per la presumpció d'innocència del portaveu socialista, Blasco ha expressat la seva alegria perquè "per fi el parlamentari haurà de donar explicacions sobre qui li va fer arribar aquest informe, que estava sota secret de sumari".

La veu del poble

Més continguts de

La veu del poble
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT