Política 21/02/2015

Gabilondo és el candidat del PSOE a la presidència de la Comunitat de Madrid

El seu contrincant en el procés de votació, Pedro Zerolo, li ha donat suport via Twitter

Europa Press
1 min
Gabilondo s’imposa a Zerolo en les primeres votacions al PSOE a Madrid

Madrid"Ángel Gabilondo es converteix formalment en candidat del PSM-PSOE". Així ha anunciat el PSOE que l'exministre d'Educació serà el candidat socialista a presidir la Comunitat de Madrid, en les eleccions del 24 de maig. La comissió federal de llistes ha ratificat la candidatura amb el 94,6% dels suports, que haurà de ser aprovada –juntament amb la resta de candidatures– en un comitè federal, que se celebrarà pròximament.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El secretari general del PSOE extremeny, Guillermo Fernández Vara, a TVE: "S'ha aprovat per unanimitat dels assistents i en la proposta hi va inclosa la decisió d'una majoria d'assemblees de Madrid. 117 de 138 han proposat Ángel Gabilondo en exclusiva, i en 132 de les 138 el seu nom anava en les propostes", segons ha explicat.

La proposta d'Ángel Gabilondo va resultar la més votada en el conjunt d'assemblees que van celebrar-se entre dimecres i divendres a les diferents agrupacions socialistes de la comunitat. El seu contrincant, el regidor a l'Ajuntament de Madrid Pedro Zerolo, ha mostrat suport al Twitter al vencedor.

stats