Política 12/12/2015

ERC insta des de Badalona a "netejar" Catalunya del "racisme" del PP

Acn
1 min
Gabriel Rufián, acompanyat d'Ana Surra i Robert Masih, participa en el míting de Sant Roc davant un centenar de persones d'origen indi i paquistanès / ACN

BadalonaDes de Badalona i en una clara referència a l'eslògan que va fer servir Xavier García Albiol en les passades eleccions municipals, ERC ha fet una crida a "netejar" el país del "racisme" del PP en les pròximes eleccions generals. Ho ha dit el candidat suplent al Senat dels republicans, Robert Masih, durant el míting d'aquest dissabte al barri de Sant Roc. "Alguns pretenien que Badalona fos un bastió del racisme i un 70% dels badalonins van votar-hi en contra", ha afegit la número quatre al Congrés, Ana Surra.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Per la seva banda, el cap de llista, Gabriel Rufián, ha afirmat que ERC defensarà tots els ciutadans de la mateixa manera sense importar l'origen ni la llengua que parli cadascú. "El procés transcendeix llengües i banderes", ha destacat mentre parlava de Catalunya com "un país d'acollida". Gairebé un centenar de persones de la comunitat índia i pakistanesa han assistit al míting.

stats