Política 28/06/2017

Gabriela Serra: "Després d'haver donat suport als pressupostos hem desaparegut del mapa on es prenen les decisions"

La diputada de la CUP lamenta que el Govern es limiti a "informar" els cupaires de les decisions per organitzar l'1-O

Ara
1 min
La diputada Gabriela Serra (CUP), al ple del Parlament, davant de Carles Puigdemont i Oriol Junqueras.

BarcelonaLa diputada de la CUP, Gabriela Serra, ha lamentat aquest dimecres que el Govern hagi "bandejat" la formació de la presa de decisions de l'1-O. "Estem bandejats i també enfadats, almenys per part meva", ha assegurat Serra: "Vam aprovar els pressupostos amb l'objectiu que el Procés seguís endavant, quelcom que ens va costar molt. Ara, un cop aprovats, desapareixem del mapa on es prenen les decisions". Per a la diputada, el Govern s'ha limitat a informar-los de les seves decisions: "No només volem ser informats, sinó també decidir. No és just", ha insistit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Serra s'ha mostrat en desacord, a més, amb la decisió del Govern de declarar desert el concurs per a la compra d'urnes per al referèndum: "El president va dir que, d’urnes, n’hi hauria, i que serien homologables".

Per a Serra ha arribat l'hora d'entomar "el camí de la desobediència" amb l'Estat: "Si no, guanyarien els que diuen que tot aquest discurs independentista era una parafernàlia per negociar un millor autonomisme". Així, sobre l'endemà del referèndum ha dit,:"Entomarem la resposta que vingui de l'Estat amb la gent al carrer. El referèndum es guanyarà al carrer".

stats