ELECCIONS 24-M
Política 25/05/2015

García Albiol: "Pot ser molt perjudicial per a Badalona que governin quatre partits que han perdut les eleccions"

El candidat del PP a l'alcaldia de Badalona explica a 'El món a RAC1' que a Badalona s'ha perdut una acta i que falten 15 taules per escrutar

Ara
2 min
García Albiol, en una imatge d'arxiu / ARA

BarcelonaXavier García Albiol, candidat del PP per a l'alcaldia de Badalona, ha assegurat a 'El món a RAC1' que a la seva ciutat "en aquests moments hi ha partits que han perdut les eleccions que estan buscant un pacte per accedir a l'alcaldia". "Són partits amb idees molt dispars i, per tant, estic preocupat sobre el que passarà. Pot ser molt perjudicial per a Badalona que governin quatre partits que han perdut les eleccions. A veure què passa", ha afegit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Sobre si s'esperava aquests resultats, García Albiol ha dit: "Esperar-me... pujar de vots, pujar de percentatge i per la llei electoral baixar un regidor, doncs no m'ho esperava. A Badalona falten 15 taules per escrutar. S'ha perdut una acta. Jo també estic una mica sorprès, no es fiïn de mi al cent per cent, l'únic que puc dir és que falten unes 15 taules per escrutar, uns 6.000 votants... i això pot fer variar alguna cosa", ha explicat, indicant que a la ciutat hi ha un regidor que balla entre ICV i PP.

García Albiol ha dit que ell creu que "ha de governar qui guanya les eleccions". "He demanat des de fa temps que s'hauria de modificar la llei electoral per garantir que qui guanyi les eleccions sigui qui governi. Jo he pujat de vots, he pujat de percentatge respecte fa 4 anys, però baixem de regidors", ha comentat.

"La impressió és que alguna cosa no hem fet bé quan ens hem emportat la bufetada que ens hem emportat a tot l'Estat. Ara cal una reflexió en profunditat. No ha estat una patacada petita, sí que és cert que hem guanyat les eleccions, però hem de fer un replantejament profund i saber què hem de fer", ha conclòs.

stats