Publicitat
Publicitat

POLÍTICA

García Albiol es presenta com a dic de contenció de la ultradreta

L'alcalde de Badalona insisteix que si no s'afronten de “manera real” els problemes de la immigració es donen ales a partits amb “missatges racistes”

L'alcalde de Badalona, el popular Xavier García Albiol, ha explicat en una entrevista a Catalunya Ràdio que “si els partits tradicionals no afronten de manera real” els problemes derivats de la immigració, partits amb “missatges racistes”, que ha definit com a “perillosos”, rebran els vots dels veïns que se sentin “oblidats”. García Albiol ha recordat que el mateix conseller d'Interior, Felip Puig, va admetre en una entrevista recent que hi ha “col·lectius d'immigrants” que provoquen problemes i reivindica “realisme” per solucionar-los.

El líder del PP a Badalona i alcalde de la ciutat va passar ahir pels jutjats per declarar com a imputat per un presumpte delicte d'incitació a l'odi i discriminació racial que té a veure amb els díptics electorals en què s'associava immigració i delinqüència. García Albiol va insistir davant el jutge que els romanesos d'ètnia gitana generen "una part important" de la inseguretat a Badalona.

21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT