Eleccions 22-M
Política 23/05/2011

García Albiol: "Em sorprendria que Artur Mas beneís un pacte de perdedors"

El candidat pel PP, Xavier García Albiol, dubta que Mas avali un pacte de CiU amb PSC i ICV-EUiA, que el deixaria fora de l'alcaldia

Redacció
1 min

BarcelonaEl candidat pel PP a l'alcaldia de Badalona, Xavier García Albiol, ha afirmat aquest matí en una entrevista a Els matins de TV3 que espera que la resta de partits polítics, "i especialment CiU", respectin "la voluntat expressada de forma majoritària ahir" i està "convençut" que ho faran.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Malgrat que ha afirmat que entén que el PSC "estigui disposat a tot per no perdre el poder", García Albiol ha dit que el sorprendria que "Artur Mas beneís un pacte de perdedors" a Badalona, en el qual hi hauria CiU i també el PSC i ICV-EUiA.

García Albiol ha assegurat que la seva candidatura era "transversal" i ha destacat que tant el PSC (en vots) com els seus socis de govern, CiU i ERC (en regidors), han tingut davallades importants.

"Els veïns tenien ganes de canvi", ha remarcat, i ha destacat que, mentre els seus rivals anaven tots contra ell, quan ell sortia al carrer es trobava gent "de qualsevol ideologia política o partit i em donaven el seu suport". Això demostra, segons ell, que "moltes vegades els debats ideològics van per un costat però la realitat de les ciutats va per un altre camí, que sembla que alguns no vulguin veure".

Resultats electorals

El PP, la força més votada, ha guanyat 4 regidors i se situa amb 11. El PSC, tot i que perd vots, manté els seus 9, CiU en perd un i es queda amb 5 i ICV-EUiA n'obté 3, dos menys que el 2007.

p { margin-bottom: 0.21cm; }

stats