Política 09/11/2012

Garcia Albiol: "Mas es preocupa perquè els immigrants aprenguin català i no perquè es comportin"

L'alcalde de Badalona manté el seu discurs unidireccional sobre la immigració i demana expulsions en un acte de campanya a Lleida

2 min
Albiol, de campanya a LLeida

L'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, ha acusat el president de la Generalitat, Artur Mas, d'haver-se preocupat perquè la immigració aprengués "només" català enlloc de centrar més els seus esforços per retornar al seu país aquells immigrants "que no es comporten i creen problemes a la resta de població". En un acte a Lleida de suport a la cap de llista del Partit Popular català per aquesta circumscripció, Dolors López, García Albiol ha defensat que els immigrants "han d'aprendre català, castellà però sobretot a comportar-se i a conviure amb les normes que hi ha".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

García Albiol s'ha referit des del barri de Cappont de Lleida al "problema" de la immigració "que preocupa a molts municipis del país". En aquest sentit, ha acusat Mas de no haver fet res per la integració dels immigrants

Eleccions "innecessàries"

García Albiol, que ocupa en penúltim lloc a la llista del PP per Barcelona, també ha qualificat "d'innecessàries" les eleccions del 25-N ja que, segons el popular, "distreuen d'allò que és realment important", sortir de la crisi i la creació de llocs d'ocupació perquè "això és l'important i no si Catalunya ha de sortir o no d'Espanya". Així, ha insistit en què "l'única possibilitat que tenim de sortir ràpids i forts de la crisi és seguir tots units" i, per això, "en aquestes eleccions ens juguem evitar aquella que ens volen obligar a decidir si hem de ser només catalans o si podem seguir sent amb normalitat i naturalitat espanyols".

Altrament, també ha demanat a Mas "que intenti evitar que els catalans fem riure" referint-se a la visita que fa uns dies va fer a Brussel·les on "es va posar en evidència i els seus arguments van quedar desmuntats" perquè per l'alcalde de Badalona "aquesta aventura no porta enlloc, dóna falses expectatives i l'únic que fa és defugir dels debats sobre les retallades socials i serveis públics".

stats