Política 15/06/2014

Gay de Montellà demana al rei Joan Carles que doni suport a la consulta

El president de la patronal Foment del Treball diu al monarca que el full de ruta no pot obviar les urnes i que confia que encara pot guanyar el 'no' a la independència

Ara
1 min
El president de la patronal Foment del Treball, Joaquim Gay de Montellà, durant una entrevista amb l'ACN

BarcelonaEl president de la patronal Foment del Treball, Joaquim Gay de Montellà, ha demanat al rei Joan Carles que doni suport a la consulta sobiranista a Catalunya. En una audiència privada amb el monarca sobre la qual informa 'El Mundo', Gay de Montellà hauria instat la Corona a impulsar una nova fase de "distensió" entre Catalunya i Espanya que no pot passar per alt les urnes.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Gay de Montellà, segons el rotatiu, hauria dit a Joan Carles que l'ampli suport polític a la consulta a Catalunya fa que ara només hi hagi un camí: pactar el quan i el com es fa. El president de la patronal confia en un full de ruta pactat a escala espanyola abans de la Diada.

L'empresari veu factible que avui dia el resultat de la consulta doni la victòria a l'opció de continuar dins d'Espanya. El president de la patronal fa temps que defensa el pacte fiscal per resoldre la situació política que viu Catalunya i rebutja els postulats independentistes.

stats