Política 11/01/2013

Gay de Montellà, sobre la declaració de sobirania CiU-ERC: "El que és prioritari és el pacte fiscal"

El president de Foment del Treball es desmarca, en declaracions a Catalunya Ràdio, del text de nacionalistes i republicans i fa una crida a restablir el diàleg entre els governs espanyol i català

Ara
1 min
El president de Foment, Joaquim Gay de Montellà, té pressa perquè el govern espanyol demani el rescat definitiu.

BarcelonaEl president de Foment del Treball, Joaquim Gay de Montellà, s'ha desmarcat aquest divendres de la declaració de sobirania acordada entre CiU i ERC i ha volgut remarcar, en declaracions a 'El matí de Catalunya Ràdio', que "el que és prioritari és el pacte fiscal". "Millorar les balances fiscals i el finançament de la Generalitat", ha subratllat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Gay de Montellà, que ha emmarcat el text de nacionalistes i republicans com "un posicionament al Parlament català, sobre el qual en som molt respectuosos", ha fet una crida a restablir el diàleg entre els governs espanyol i català. "El camí no és trencat", ha dit el president de la patronal catalana, que ha dit que "tots plegats hem de fer un esforç de diàleg i enteniment", i ha assegurat que el paper del empresaris catalans és "fer de pont entre les dues administracions".

stats