SUPOSADA CORRUPCIÓ POLÍTICA
Política 03/12/2010

La Generalitat Valenciana no es creu informes que vinculen Gürtel amb la visita del Papa a València

Aquests documents insisteixen en el pagament de comissions a l'excap de premsa de Camp per intervenir en l'adjudicació d'algunes contractacions

Redacció
1 min

BarcelonaLa portaveu del govern valencià, Paula Sánchez de León, ha posat en dubte aquest divendres la credibilitat d'uns informes policials que presumptament confirmarien irregularitats en les contractacions dels serveis relacionats amb la visita del Papa Benet XVI a València, l'any 2006, amb empreses de la trama Gürtel. Sánchez de León ha apuntat a l'entorn del vicepresident i ministre d'Interior, Alfredo Pérez Rubalcaba, per negar la "credibilitat" d'aquests documents. Els informes conclouen en el pagament de comissions a l'exdirector de Radio Televisió Valenciana (RTVV) i i excap de premsa del president Camps, Pedro García, entre d'altres, per intervenir a l'adjudicació de diferents contractacions.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons publicaven aquest divendres alguns mitjans, l'informe detalla com s'haurien repartit tres milions de comissions entre el cap de la trama, Francisco Correa, Álvaro Pérez 'El Bigotis' i l'exdirector general de Radio Televisió Valenciana i excap de premsa de Camps, Pedro García. Sánchez de León ha assegurat que l'únic que li preocupa al seu govern "és que s'expliqui perquè eixos informes es varen lliurar al portaveu socialista, Ángel Luna, quan estaven sota secret de sumari". El PP ha interposat en aquest sentit una querella contra Ángel Luna per revelació de secrets en haver mostrat a les Corts Valencianes uns documents policials del cas Gürtel.

stats