Política 27/09/2014

La Generalitat ja ha previst on es podria votar el 9-N en municipis com Badalona

El llistat provisional de locals i meses de la consulta inclou escoles, biblioteques o centres cívics i també espais com locals d'associacions de veïns o parròquies

Auri Garcia Morera
1 min

BarcelonaLa Generalitat ja té previstos possibles punts de votació per a la consulta del 9 de novembre, inclosos els de municipis com Badalona, en què no podrà comptar amb la col·laboració del govern municipal. El llistat provisional de locals i meses inclou escoles, instituts, centres cívics o casals, i també espais com locals d'associacions de veïns o parròquies.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A banda dels locals en territori català, la Generalitat també ha previst 14 punts de votació a l'estranger. Es tracta de delegacions de la Generalitat a Brussel·les, Nova York, Londres, Berlín i París, i d'oficines d'Acció a ciutats com Buenos Aires, Bogotá, Tòquio o Xangai.

La web informativa de la consulta, 9nconsulta2014.cat, explica que a partir del 10 d'octubre els ciutadans podran consultar si les dades personals són correctes per poder votar, i que a partir del 17 d'octubre es coneixeran els llocs definitius. El llistat provisional està pendent de confirmació dels municipis i de la seva publicació al DOGC.

stats