Política 12/05/2012

De Gispert: "És millor que hi siguem nosaltres que no que hi sigui el tripartit"

La presidenta del congrés d'UDC dóna la benvinguda al 25è conclau dels democratacristians

Acn
1 min
Núria de Gispert, aquest matí al Congrés d'UDC / ACN

SitgesLa presidenta del Parlament i del congrés d'UDC, Núria de Gispert, ha donat la benvinguda al conclau dels democratacristians celebrant que el tripartit sigui ja "història"."És la primera vegada que la nostra força està a tot arreu. És millor que hi siguem nosaltres que no que hi sigui el tripartit", ha remarcat De Gispert per començar un cap de setmana en què Josep Antoni Duran i Lleida tornarà a ser escollit, si no hi ha sorpreses, president del comitè de govern d'UDC.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

De Gispert ha reivindicat la "serenitat i el sentit comú" dels democratacristians. "No ens deixem portar pel soroll ambiental, ni tenim vocació per la polèmica estèril ni la provocació gratuïta", ha subratllat. Segons la presidenta del Parlament, la nació i la persona són al centre de l'acció política d'UDC, un partit que té com a raó de ser l'humanisme, la justícia social i Catalunya. De Gispert ha repassat breument la llarga història de la formació liderada per Duran i Lleida, tot recordant la "llarga nit franquista" i aquells militants que van "comprometre i lliurar la seva pròpia vida" en defensa de Catalunya.

La presidenta del Parlament ha reivindicat UDC com una formació que "continua sent imprescindible en el panorama de la política catalana", un partit "sòlid, consolidat territorialment però actiu, que incideix en els afers públics". "Afirmem la nostra centralitat, estem al centre del nostre país, per les nostres idees i la nostra manera de fer", ha conclòs. També ha aprofitat per subratllar el lideratge de Duran com a candidat de CiU al Congrés dels Diputats. "Tenim el millor cap de llista", ha dit.

stats