Publicitat
Publicitat

22-M

Gomà vol impedir que les retallades s'estenguin als municipis

L'alcaldable d'ICV-EUiA per Barcelona diu que "Xavier Trias és a Barcelona el que és ara Artur Mas a Catalunya” i recorda que el projecte de CiU és antagònic al dels ecosocialistes

El candidat d'ICV-EUiA a l'alcaldia de Barcelona, Ricard Gomà, vol que la formació ecosocialista sigui el dic de contenció que eviti que els ajustos empresos des del Govern arribin als ajuntaments. Gomà creu que les eleccions del 22 de maig "seran un camp de batalla democràtic en què ens juguem si aquesta lògica de les retallades s'estén a les localitats i municipis o si ho impedim democràticament a través de la mobilització i les alternatives". L'ecosocialista ha presentat aquest dissabte el seu lema de campanya, “Ningú pot retallar les teves idees”, acompanyat del secretari general d'ICV, Joan Herrera. 

Gomà ha carregat contra el projecte de govern de CiU i ha comentat que "Xavier Trias és a Barcelona el que és ara Artur Mas a Catalunya”. Segons ell, “el projecte de Trias és el de retallar els serveis municipals, instal·lant la mateixa lògica de la Generalitat actual". En canvi, el model d'ICV-EUiA és “antagònic” perquè “CiU representa els poderosos, els especuladors” mentre els ecosocialistes volen “que les persones siguin protagonistes d'una sortida diferent".

21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT