Política 08/06/2018

El Govern vol restituir Colomines com a director de l'Escola d'Administració Pública

Puigneró impulsa un inventari per identificar els "danys" de la intervenció del departament

Acn
1 min
El conseller de Polítiques Digitals i Administracions Públiques, Jordi Puigneró

BarcelonaEl conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, ha manifestat la voluntat del Govern de restituir en el càrrec el director de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya (EAPC), Agustí Colomines, i de complir el compromís de l'anterior executiu d'abonar les pagues extres del 2013 i el 2014 als funcionaris. En una reunió amb responsables de l'Assemblea en Defensa de les Institucions Catalanes (ADIC), Puigneró s'ha compromès a fer un inventari per identificar els "danys" materials i morals i el bloqueig de projectes que ha causat l'aplicació del 155 al departament.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El conseller ha explicat que properament parlarà amb Colomines per saber "si vol ser restaurat en la seva posició" i ha detallat que amb la intervenció del govern espanyol s'han produït cessaments, detencions, treballadors que han agafat la baixa i iniciatives que han quedat "congelades". Puigneró ha recordat que en els primers dies com a conseller ha volgut començar a reparar "el que ha significat el 155 i la repressió". Així, ha aixecat el bloqueig de les webs del president de la Generalitat i del Govern.

Durant la trobada amb els responsables de l'ADIC a la conselleria ha recollit la seva demanda d'abonar les pagues extra del 2013 i el 2014 als funcionaris i, fins i tot, de "millorar-les". Tot plegat, però, anirà precedit d'una trobada amb el departament d'Economia i els sindicats sobre la situació pressupostària.

stats