CONSELL EXECUTIU
Política 28/01/2014

El Govern acusa Montoro de deixar de publicar les balances fiscals com a "represàlia" per "castigar" Catalunya

El conseller de la Presidència, Francesc Homs, lamenta que el ministre d'Hisenda busqui de forma "descarada" un ús "partidista" de les balances fiscals i li demana que publiqui les dades tal com es va fer el 2009

Oriol March
1 min

BarcelonaEl conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha considerat el canvi en les balances fiscals una "represàlia" per "castigar" Catalunya per part del govern espanyol, i ha reclamat al president espanyol, Mariano Rajoy, que rectifiqui l'anunci del ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Homs ha acusat Montoro de buscar de forma "descarada" un ús "partidista" de les institucions públiques a tomb de la negativa de Montoro a publicar les balances fiscals amb el mètode que es feia servir fins ara i que ha decidit eliminar. "És sorprenent i preocupant", ha apuntat Homs en la roda de premsa posterior al consell executiu. Pel conseller portaveu, la decisió anunciada per Montoro és una "represàlia".

El dirigent de CiU ha insistit al ministre sobre la necessitat de publicar les balances fiscals amb el mateix mètode que es va fer servir l'any 2009, amb el PSOE a la Moncloa, per tal de "racionalitzar" el debat.

stats