Política 10/07/2012

El Govern no espera un acord definitiu pel pacte fiscal fins al ple del 25 de juliol

"Hi ha hagut moviments prou interessants per part de tothom", ha dit el portaveu de l'executiu català, Francesc Homs

O. March / S. González
1 min

BarcelonaEl Govern encara la segona cimera del pacte fiscal convençut que no hi haurà un acord definitiu. El portaveu de l'executiu català, Francesc Homs, ha assegurat que el pronòstic és que no hi hagi "fumata blanca" fins al ple al Parlament el 25 de juliol. Tot i això, ha subratllat que fins ara "hi ha hagut moviments prou interessants per part de tothom".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Sobre el document de proposta de pacte fiscal que alguns partits de l'oposició exigeixen a Artur Mas, el portaveu ha argumentat que ja han estat lliurats diversos documents, com ara el de l'Institut d'Estudis Autonòmics, el del CAREC i altres que han estat demanats en els quals es fixen "aspectes analítics i propositius" del pacte fiscal. Tot i això, Homs ha assegurat que en les properes hores valoraran si consideren necessari posar sobre la taula de la cimera un document propi del Govern.

Homs ha explicat que la cimera de dijous servirà per veure com s'orienta la votació al ple del 25 de juliol per forjar un posicionament polític que serveixi de base al Govern per encarar la negociació.

stats