Política 19/10/2016

El president del Meeting Point es disculpa amb la Generalitat

Jordi Cornet, que també és secretari general provincial del PP de Barcelona, ha qualificat de "malentès" el fet que els representants del Govern no sabessin l'hora de l'acte 24 hores abans

Ara
1 min
Josep Rull és conseller de Territori i Meritxell Borràs de Governació

BarcelonaEl Govern de la Generalitat no ha enviat cap representant al saló immobiliari Barcelona Meeting Point per un "malentès". El president del Barcelona Meeting Point, Jordi Cornet, s'ha disculpat públicament durant la inauguració de la fira sobre el sector immobiliari que se celebra aquest dimecres a Barcelona després que el els consellers de Governació, Meritxell Borràs, i de Territori, Josep Rull, no han assistit a l'acte perquè 24 hores abans encara no en sabien l'hora oficial.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Per a Cornet, que també és secretari general provincial del PP de Barcelona i delegat especial de l'Estat a la Zona Franca, ha estat un malentès i ha demanat que la consellera Borràs assisteixi demà a la Fira per poder explicar "a tots els inversors internacionals l'atractiu immobiliari de Barcelona i Catalunya".

Jordi Cornet ha aclarit que no va poder comunicar l'hora de l'acte als representants de la Generalitat abans perquè fins a última hora no va saber qui seria el portaveu per part del govern espanyol. Finalment ha estat José Luis Allyón, el secretari d'Estat de relacions amb les Corts. Cornet ha afegit que quan van rebre la notificació per part del govern espanyol ja havia rebut les cartes dels dos consellers dient que no vindrien. El mateix Cornet ha afirmat que aquest matí ha remès una carta als dos consellers demanant-los disculpes, després que els consellers catalans consideressin el gest "un menysteniment i una informalitat".

stats