DRET A DECIDIR
Política 29/09/2014

L'anunci del 9-N continua emetent-se a TV3: el Govern no decidirà fins demà com actua davant l'ordre de suspendre la campanya

Així ho assenyalen a l'ARA fonts de l'executiu, que analitzarà els efectes de la decisió del Constitucional en la seva reunió setmanal habitual

Oriol March
1 min

BarcelonaEl Govern decidirà demà dimarts quines decisions adoptarà sobre la suspensió exprés que ha dut a terme el Tribunal Constitucional (TC) sobre la llei de consultes i el decret de convocatòria del 9-N, que el president de la Generalitat, Artur Mas, va signar dissabte passat. Així ho han confirmat a l'ARA fonts de la Generalitat, que assenyalen que fins demà no hi haurà cap valoració pública de la decisió del TC.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Mas sempre ha assegurat que els propers passos a seguir s'han de consensuar amb la resta de partits favorables al 9-N, de manera que al llarg dels propers dies s'hauria de celebrar una reunió de les formacions que van signar el pacte per la consulta.

Mentrestant, la campanya institucional per promoure la consulta continua endavant. Aquesta nit, per exemple, s'ha emès l'anunci a TV3 en 'prime time'.

stats