CONSELL EXECUTIU
Política 19/04/2011

El Govern demana al PSC que faci pinya per reclamar el fons de competitivitat

L'exeucitu insta a tots els diputats del Congrés a donar suport a la proposició no de llei presentada per ERC per reclamar els 1.450 milions d'euros que corresponen a Catalunya

Sara González
1 min

BarcelonaEl portaveu del Govern, Francesc Homs, ha demanat al PSC que faci pinya amb l'executiu per exigir els 1.450 milions d'euros que corresponen a Catalunya del fons de competivitat. Homs ha assegurat que si tots els diputats catalans del Congrés voten a favor de la proposició no de llei impulsada per ERC per reclamar aquesta quantia, el Govern aniria molt reforçat a la negociació amb el PSOE al Consell de Política Fiscal i Financera del 27 d'abril.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

“Si els 25 diputats del PSC signen això es desbloqueja. Seria històric”, ha assegurat Homs, qui considera que aquesta suma de forces seria clau per exigir a Madrid aquests diners. El portaveu ha recordat que, si bé els socialistes insisteixen que l'executiu ha de demanar ajut, ara els fan una “petició formal de suport” en aquest àmbit. “Seria un gran impacte i una gran pressió política de cara a la negociació”, ha insistit Homs.

stats