Política 13/07/2012

El Govern denuncia que l'Estat "tracta igual els que han fet els deures i els que no"

El portaveu, Francesc Homs, no descarta que l'executiu català "hagi de prendre més decisions difícils si els problemes persisteixen"

Ara
1 min

BarcelonaEl portaveu del Govern, Francesc Homs, denuncia, per enèsima vegada, que l'Estat "tracta igual els que han fet els deures i els que no", i en declaracions a RAC1 ha situat la indignació exhibida pel conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, aquest dijous en sortir del Consell de Política Fiscal i Financera i en un marc en què "l'actitud del govern espanyol i els fets marquen un punt d'inflexió". El portaveu ha lamentat que "el govern espanyol té ràbia i dóna coces a Catalunya".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Sobre la segona cimera pel pacte fiscal celebrada aquest dijous, Homs ha emmarcat l'assumpció d'un nou model de finançament en la premissa que "estem condemnats i obligats a fer-ho de manera diferent". "Hi ha prou elements al nostre país per assumir que podem fer un nou camí i assumir-ne els costos", ha dit Homs.

El portaveu no descarta que el Govern "hagi de prendre més decisions difícils si els problemes persisteixen". "Ens espera una travessa", ha dit Homs, que ha llançat un advertiment: "Acabat l'any haurem de prendre decisions transcendents i que no seran senzilles".

stats