NOU GOVERN
Política 30/11/2010

El Govern en funcions promet un traspàs de poders “ordenat i tranquil”

El president en funcions, José Montilla, ha evitat fer una valoració dels resultats del tripartit en la primera reunió de l'executiu després de les eleccions

Sara González
1 min

BarcelonaEl conseller de Política Territorial i Obres Públiques en funcions, Joaquim Nadal, ha assegurat que la voluntat del Govern en funcions és fer un traspàs de poders "ordenat i tranquil" per facilitar l'entrada del nou executiu d'Artur Mas "amb tota la informació que calgui". Nadal ha fet aquesta afirmació després de la primera reunió dels consellers del tripartit després de les eleccions, en la qual José Montilla ha pres la paraula però no ha fet cap valoració dels resultats electorals perquè considera que ja ho ha fet cada partit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Nadal ha explicat que Montilla ha demanat "mantenir la tònica d'interrompre qualsevol valoració de caràcter polític" que ha regnat en les reunions executives de les últimes setmanes de campanya electoral. El conseller ha confirmat que hi haurà una reunió entre José Montilla i Artur Mas per fer el traspàs de poders i tenir "un intercanvi d'impressions i coneixement dels temes que resten oberts" i ha afegit que han mantingut una conversa telefònica aquest matí. Joaquim Nadal es reunirà, com a nou president del grup parlamentari del PSC, aquesta tarda amb Artur Mas.

Durant l'executiva s'han aprovat una dotzena d'acords. Nadal ha subratllat que el Govern complirà "estrictament" la seva condició d'estar en funcions i no "passarà ni un mil·límetre la frontera" de les competències que li correspon.



stats