CONSELL EXECUTIU
Política 22/03/2011

El Govern aspira a acordar mesures concretes en la cimera anticrisi

El portaveu del Govern, Francesc Homs, assegura que demà tots els agents que participen en la trobada tindran el document de treball

S. González / P. Martí
1 min

BarcelonaEl portaveu del Govern, Francesc Homs, ha assegurat que l'executiu confia que la cimera anticrisi que se celebrarà divendres serveixi per acordar "mesures al més concretes possibles" perquè tinguin una traducció pràctica. En resposta a les crítiques rebudes per part del PP i alguns agents socials, Homs ha afirmat que demà tots els participants de la cimera disposaran d'un document de treball. Malgrat tot, el portaveu ha insistit que durant tota aquesta setmana s'intensificaran els contactes amb els agents.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Homs ha insistit que el Govern confia que la trobada servirà per aconseguir "resultats importants i necessaris per al país" i ha afegit que "hi ha prou maduresa institucional" per arribar a acords concrets que serveixin per impulsar l'economia productiva de Catalunya. També ha subratllat que un dels paquets de mesures prioritari és el de la creació d'ocupació.

Segons ha explicat el portaveu, el Govern ha fet un "balanç positiu" de l'acord estratègic 2008-2011 i ha reconegut la feina feta en aquest sentit per part de l'anterior govern.

stats