Publicitat
Publicitat

CONSELL EXECUTIU

El Govern lamenta que Rajoy no “s'atreveixi” a retallar el sou dels funcionaris

El Govern va anunciar fa unes setmanes una retallada de sou del 5% als treballadors públics de Catalunya, però va puntualitzar que si el govern central prenia una mesura d'aquest tipus no seria acumulativa i retirarien la retallada

“No s'atreveixen a tocar els sous dels funcionaris”, ha etzibat el portaveu del Govern, Francesc Homs. L'executiu d'Artur Mas no només ha carregat contra els pressupostos generals de l'Estat perquè no inclouen els deutes pendents amb Catalunya, sinó perquè no retallen el sou dels funcionaris i sí que ho fan en polítiques socials.

“Toquen la dependència, el transport públic i la política ocupacional i no el sou dels funcionaris”, ha criticat Homs, que ha afegit que és una “qüestió de prioritats” i que l'esforç de les retallades es podria haver fet de manera diferent, però que finalment el govern espanyol ha decidit "desplaçar a l'esquena de la Generalitat l'esforç que calia més fer en l'administració de l'Estat".

Fa unes setmanes el Govern va anunciar una retallada de sou del 5% als treballadors públics de Catalunya, tot i que havia puntualitzat que si el govern central prenia una mesura d'aquest tipus no seria acumulativa i retirarien la retallada.

21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT