Publicitat
Publicitat

CONSELL EXECUTIU

El Govern aprovarà el projecte dels pressupostos el 31 de maig

Homs ha assegurat que noten "desconcert" en el govern espanyol, però que seguiran "abordant a fons" les negociacions del fons de competitivitat

El portaveu del Govern, Francesc Homs, ha assegurat que l'objectiu és aprovar el projecte de pressupostos del 2011 a la propera reunió del consell executiu del proper dimarts, 31 de maig, per poder-los ratificar al ple a l'entorn del 20 de juliol després de la negociació amb la resta de grups parlamentaris, gestió que desvincula de les negociacions per constituir els governs locals. Homs ha insistit que es tracta d'uns pressupostos "condicionats" per la gestió de l'anterior Govern. "Els que hi eren fins ara, poc o molt s'han de sentir coresponsables", ha afirmat.

Homs ha explicat que perceben "desconcert" al govern espanyol després del daltabaix electoral del 22-M, tot i que ha assegurat que el govern d'Artur Mas "abordarà a fons la negociació" per qüestions com els 1.450 milions d'euros del fons de competitivitat o el model de gestió aeroportuari.

21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT