SESSIÓ DE CONTROL
Política 13/02/2013

Felip Puig assegura que les exportacions catalanes van créixer un 5% l'any 2012

Santi Vila, conseller de Territori i Sostenibilitat, avança en la sessió de control al Parlament que hi haurà un pacte català per l'habitatge

Oriol March
1 min

BarcelonaEl conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha assegurat aquest dimecres en la sessió de control al Parlament que les exportacions catalanes van créixer un 5% durant l'any 2012. Ho ha dit en una resposta a la diputada Montserrat Capdevila, del PSC, que l'havia interpel·lat sobre l'increment sostingut de l'atur al llarg dels últims mesos.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Mentrestant, el conseller de Territori i Sostenibilitat ha avançat que hi haurà un pacte català per l'habitatge, i ha assegurat que es mantindran les mesures per evitar al màxim els desnonaments.

Boi Ruiz i la privatització de la salut

El conseller de Salut, Boi Ruiz, per la seva banda, ha assegurat que si ICV-EUiA és capaç de demostrar que va encarregar un informe sobre les possibilitats de privatitzar la salut catalana, ell "n'assumirà les responsabilitats polítiques".

Segons el diputat ecosocialista Francesc Vendrell, Ruiz és el "cavall de Troia de la sanitat privada en el món de la sanitat pública". Ruiz ha defensat un pacte polític "per no convertir la salut en un objecte de confrontació".

David Fernández, diputat de la CUP, ha demanat al Govern que deixi de treballar amb PriceWaterhouseCoopers, la consultoria que va elaborar aquest informe sobre privatització de la salut.

stats