INDIGNACIÓ AL CARRER
Política 21/06/2011

El Govern assegura que “vol tenir en compte” les reivindicacions del 19-J

El portaveu de l’executiu anuncia que el Govern concorrerà als tribunals pels incidents de la setmana passada al voltant del Parlament

M.colomer
1 min

BarcelonaEl portaveu del Govern, Francesc Homs, ha assegurat aquest dimarts després de la reunió del consell executiu, la voluntat de "tenir en compte" les reivindicacions dels indignats expressades pacíficament en la massiva manifestació del 19-J a Barcelona. Ara bé, després que el president de la Generalitat, Artur Mas, prometés tolerància zero amb els violents, també ha anunciat que té intenció de col·laborar amb la fiscalia i portar als tribunals els incidents de la setmana passada al Parlament.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Homs ha expressat la voluntat de “tenir en compte” el que va representar el 19-J, tot i que no ha concretat com ho pensen canalitzar. El Govern observa amb prudència un moviment que no sap quina dimensió i continuïtat pot tenir, però que enllaça directament amb el malestar social que genera una crisi que s’allarga sense horitzó concret. “”Els propers temps haurem de saber donar la resposta necessària” a les demandes que afloren en les protestes, ha dit Homs, que ha assegurat que bona part de l’executiu d’avui s’ha dedicat a analitzar tant els fets del Parlament de la setmana passada com la manifestació de diumenge.

stats