Política 27/09/2014

Governació signa quatre convenis i protocols per desplegar la logística del 9-N

El Govern encarrega al CIRE la impressió de les butlletes i la fabricació de les urnes de la consulta

Acn
1 min
La vicepresidenta Joana Ortega observa la signatura entre els responsables dels organismes públics per desplegar la logística del 9-N / ACN

BarcelonaLa vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, ha presidit aquest dissabte la signatura de quatre convenis i protocols per desplegar la logística de la consulta del 9-N. Concretament, el Govern ha encarregat al Centre d'Iniciatives per a la Reinserció (CIRE) la impressió de les butlletes i la fabricació de les urnes; s'ha signat un conveni amb l'Idescat per a la utilització de les dades del registre de població com a cens del 9-N; i un tercer conveni amb el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya (CTTI) per la gestió de dades i suport informàtic i tecnològic. El quart acord és amb Presidència per fer servir el registre de catalans residents a l'exterior.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El secretari general del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Lluís Bertran, ha signat aquest dissabte els convenis i els protocols per poder desplegar el dispositiu electoral de cara a la consulta del 9-N. La vicepresidenta Joana Ortega ha presidit la signatura entre Bertran i el secretari general de la Presidència, Jordi Vilajoana; el director de l'IDESCAT, Frederic Udina; la directora del CIRE, Elisabeth Abad, i el director gerent del CTTI, Jordi Escalé.

La signatura dels convenis s'ha produït després que el president de la Generalitat, Artur Mas, hagi firmat el decret de convocatòria del 9-N aquest dissabte.

stats