Política
Política 29/01/2011

Griñán nega que el PSOE tingui obert el debat sobre la successió de Zapatero

El president de la Junta d'Andalusia, José Antonio Griñán ha volgut passar pàgina a les informacions que apunten a un possible relleu de Zapatero al capdavant del PSOE de cara a les eleccions del 2012, i ha assegurat que aquest és un debat que viu als mitjans, "però no al partit"

Acn
1 min

SaragossaSegons Griñán, el PSOE centra els seus esforços en fer reformes, garantir i consolidar el sistema de protecció social i lluitar contra la crisi, i ha apostat perquè l'Estat de les autonomies 'passi de la fase de la construcció a la fase de cooperació'.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El president andalús ha fet aquestes manifestacions a les portes de la Convenció Autonòmica del PSOE en què els socialistes han d'analitzar les seves propostes per a l'actualització del sistrema autonòmic. No obstant això, el cònclau està marcat per les informacions sobre un hipotètic relleu de Zapatero al capdavant del PSOE de cara a les eleccions del 2012.

Els barons han volgut tancar files en les últimes hores a l'entorn del seu secretari general, però alguns, com el president extremeny Guillermo Fernández Vara -que també participa a la Convenció- han demanat a Zapatero que aclareixi ja quin serà el seu futur.

Griñán ha assegurat que aquest debat no es troba al sí del partit, sinó només als mitjans, i ha volgut restar importància a les manifestacions de Chaves, que va parlar de Zapatero en passat. Segons ha apuntat, Chaves es va equivocar i ell mateix ha rectificat.

stats