Política 08/04/2015

Colau qualifica la incorporació de Mestre a la llista del PSC de "pràctica de transfuguisme claríssima"

L'exlíder de la PAH critica que el fins ara portaveu del grup municipal d'ICV no renunciï la seva acta de regidor i reitera que la gent demana "una altra forma de fer política"

Acn
1 min
Ada Colau el 18/04/2013

BarcelonaLa cap de llista de Barcelona En Comú, Ada Colau, ha assegurat aquest dimecres que és una "pràctica de transfuguisme claríssima" la integració a la llista del PSC del fins ara portaveu del grup municipal d'ICV a l'Ajuntament de Barcelona, Quim Mestre.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Colau ha justificat aquesta acusació dient que es tracta d'una "sortida individual" perquè no deixa l'acta de regidor. L'exlíder de la PAH ha aprofitat per reiterar el seu missatge de renovació i ha afegit que creu que "la ciutadania està demanant una altra forma de fer política".

D'altra banda, pel que fa als bons resultats que li auguren les enquestes, la darrera de les quals la situa com a guanyadora si bé empatada amb l'actual alcalde, Xavier Trias, Colau ha assegurat que confirmen que els ciutadans veuen la seva coalició com "l'alternativa al govern actual de CiU".

stats