Política 29/04/2012

La Guàrdia Civil multa a Sagunt un conductor que es nega a pagar el peatge

La policia espanyola imposa una sanció de 80 euros a Isaac Peraire, militant de les JERC, "per obstruir el carril". I una altra, de 80 euros més, per portar el 'Cat' a la matrícula

Ara
1 min

BarcelonaLa Guàrdia Civil va multar aquest divendres el secretari d'Organització de les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC), Isaac Peraire, per "obstruir el carril" i per portar el 'Cat' a la matrícula, després de negar-se a pagar al peatge de l'AP-7 a Sagunt, segons un vídeo publicat aquest diumenge per les JERC.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Peraire, acompanyat de dos militants més, es va dirigir al peatge i va dir a la controladora que no volia pagar. Davant d'això, la noia li va contestar, en castellà: "Quan has entrat a l'autopista ja sabies que era d'una empresa privada".

Els responsables del peatge van avisar la Guàrdia Civil, que es trobava patrullant la zona. Després d'assegurar-se que no sortien a les imatges que gravaven els joves, els policies van tancar la via i van fer desviar el conductor per multar-lo.

"Em parles en espanyol? El català no l'entenc", va dir el policia abans de retenir el vehicle i de demanar la documentació del conductor, del cotxe "i la de tots els ocupants". La denúncia resultant va ser de 80 euros per "obstruir la via" que, segons els joves, "ells mateixos ens van fer obstruir", i de 80 euros més per portar el logotip del 'Cat' a la matrícula, que els joves es van veure obligats a treure per poder continuar la marxa.

stats