Política 30/05/2016

La Guàrdia Civil veu vincles entre el president de Múrcia i la trama Púnica

Un informe de la Unitat Central Operativa (UCO) apunta que Pedro Antonio Sánchez (PP) va contractar amb diners públics una empresa de la trama

Ara
1 min
Un furgó de la Guàrdia Civil porta detinguts de l'operació Púnica a l'Audiència Nacional / EFE

BarcelonaUn altre cas de presumpta corrupció relacionat amb el PP de camí de les eleccions del 26 de juny. Aquest cop, a Múrcia. Un informe de la Unitat Central Operativa (UCO) avançat per la Cadena SER apunta a l'existència de vincles entre l'expresident de Múrcia, Pedro Antonio Sánchez, i una empresa de la trama Púnica.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons l'informe, que ja està en mans del jutge de l'Audiència Nacional Eloy Velasco, hi ha indicis de responsabilitats penals en l'actuació del president de Múrcia durant la seva etapa com a conseller d'Educació del govern autonòmic. L'informe apunta que Sánchez hauria contractat amb diners públics els serveis d'una empresa de la trama Púnica perquè netegés la seva reputació a internet.

En una entrevista a TVE, la secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, ha volgut treure ferro a la notícia afirmant que "els informes són només informes" i que cal un procediment judicial que els validi. "Si els que prenen decisions són ja els informes, amb tot el respecte, però estaríem allunyant-nos de la realitat".

"Per molt que estiguem en precampanya, cal anar amb moderació i saber com es van produint les coses", ha conclòs Cospedal.

stats