Política 16/05/2013

La Guàrdia Civil surt en defensa de Llanos de Luna per l'homenatge a la División Azul

El cos considera que l'entrega del diploma es deu a motius "històrics" i remarca que també es va homenatjar els Antics Aviadors de la República

Ara
1 min
María de los Llanos de Luna

BarcelonaLa Guàrdia Civil ha defensat Llanos de Luna per l'homenatge d'aquest dissabte a la Hermandad de Combatientes de la División Azul. El cos ha recordat en una nota de premsa que el diploma s'ha entregat per motius "històrics", però "en absolut ideològics".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La Guàrdia Civil ha remarcat també que en el mateix acte també es va homenatjar els Antics Aviadors de la República. I remarca que de la mateixa manera que la delegada del govern espanyol a Catalunya va entregar el diploma a la División Azul, un guàrdia civil va entregar el diploma a l'associació republicana. El cos policial aclareix que la persona que entregava el diploma es determinava per la "disposició aleatòria en el pati d'armes de les associacions".

La nota de premsa afirma també que la Hermandad de Combatientes de la División Azul "és legal i està degudament regulada i inscrita" i recorda que està integrada "per familiars de persones que hi van pertànyer".

stats