Política 08/06/2017

Guardiola: "Per a mi és un honor i un privilegi llegir el manifest a la manifestació d'aquest diumenge"

L'entrenador del Manchester City diu a Catalunya Ràdio: "Només demanem votar, no estem robant els diners a la gent, només plantegem que la gent pugui viure millor"

Albert Solé
1 min
Pep Guardiola a Catalunya Ràdio

BarcelonaPep Guardiola ha tornat a demostrar el seu compromís amb el procés sobiranista en una entrevista a Catalunya Ràdio. "Em sento molt identificat amb el Parlament. M'han demanat que llegeixi el manifest de la manifestació de diumenge i per a mi és un honor i un privilegi", ha explicat l'entrenador del Manchester City, que ha afegit que espera no fer gaires galls.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Nosaltres ens sentim un país i ells no ens veuen com un país, i així estem donant voltes des de fa sis anys", ha comentat. "No vinc a demanar ni el 'sí' ni el 'no', només demano poder votar. Només demanem exercir el dret a vot".

Per al tècnic català, el Procés no és cap il·legalitat: "No estem fent res de corrupció ni robant els diners a la gent. Només plantegem que la gent pugui viure millor".

"No he tingut problemes professionals pel meu posicionament, però estem molt exposats i sabem que a qualsevol cantonada rebràs", ha afegit.

stats