Publicitat
Publicitat

Guardiola dóna suport a Òmnium Cultural fent socis de l'entitat els seus tres fills

Aquest gest arriba un dia després que la presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, reclamés al Govern que Òmnium deixés de rebre ajudes públiques

Pep Guardiola ha volgut refermar aquesta tarda el seu compromís amb Òmnium Cultural tot fent socis de l'entitat els seus tres fills. L'entrenador del primer equip del Barça s'ha acostat aquesta tarda a la seu barcelonina de l'entitat, on ha estat rebut per la presidenta d'Òmnium, Muriel Casals, i altres membres de la junta directiva.

Guardiola ja havia col·laborat anteriorment amb l'entitat, quan va assistir a l'acte commemoratiu del cinquantè aniversari d'Òmnium, i també va aparèixer al documental sobre els cinquanta anys de l'entitat que es va emetre fa unes setmanes.

El suport de l'entrenador del Barça a Òmnium arriba només un dia després que la presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, demanés al Govern que retirés les ajudes públiques a l'entitat a causa de la mala situació econòmica catalana. L'executiu català ha decidit aportar avui 1,4 milions a Òmnium.


RE

Més continguts de