DESAVINENCES INTERNES
Política 13/12/2010

Guerra oberta al PSC de Cambrils

Oliver Klein, regidor destituït per l'alcalde, reclama "debat intern" i insta els socialistes de la localitat a impulsar definitivament els debats "inajornables"

Oriol March
1 min

BarcelonaSi divendres van ser les joventuts socialistes de Cambrils les que van demanar a l'alcalde, Robert Benaiges, més pluralitat interna al PSC de Cambrils, l'encarregat de posar més llenya al foc aquest cap de setmana ha estat el regidor destituït Oliver Klein. L'alcalde el va expulsar del govern a finals de novembre perquè, segons ell, li havia perdut la confiança. Klein acusa ara Benaiges –recentment nomenat portaveu de la diputació de Tarragona– de mentir i amenaça amb portar-lo a la justícia.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En un comunicat, Klein demana que hi hagi molt més debat intern a les formacions polítiques i insta el PSC de Cambrils a no retardar més els debats "inajornables" que s'abaten sobre la formació. El regidor destituït demana que es doni accés als llocs de responsabilitat a les noves generacions, molt probablement en al·lusió a les joventuts del PSC de la localitat del Baix Camp, que divendres feien la mateixa petició als governants de la ciutat.

stats