Política 09/07/2013

De Guindos nega que el cas Bárcenas afecti l'estabilitat del govern espanyol

El ministre assegura que tampoc té conseqüències per a l'economia

Laia Forès
1 min

Brussel·lesEl ministre d'Economia, Luis de Guindos, ha dit que la notícia revelada pel diari 'El Mundo', que acusa Mariano Rajoy d'haver cobrat sobresous quan era ministre d'Aznar, no afecta l'estabilitat política o econòmica espanyola. "Ahir la borsa va pujar i avui torna a pujar [...]. Això posa de manifest la confiança dels mercats en Espanya i en l'estabilitat política d'Espanya", ha assegurat quan se li ha preguntat si els papers de Bárcenas podien tenir conseqüències per a l'estabilitat del govern espanyol.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

De Guindos, que tampoc ha volgut pronunciar en cap moment la paraula 'Bárcenas', no ha volgut fer cap més comentari sobre aquest tema. "Em remeto al comunicat que ha fet el PP", ha dit a l'entrada de la reunió de ministres d'Economia de la Unió Europea, l'Ecofin.

El Partit Popular ha emès aquest mati un comunicat en què assegura que "davant la publicació en un mitjà de comunicació d'uns apunts manuscrits suposadament relacionats amb la comptabilitat d'aquesta formació política, el Partit Popular reitera que desconeix aquestes anotacions i el seu contingut, i no la reconeix, en cap cas, com a comptabilitat d'aquesta formació política".

stats