Política 13/03/2011

Hereu avisa que cap "conselleret" li explicarà com es defensa Barcelona

El candidat del PSC a l'alcaldia de Barcelona ha elevat el to de la precampanya acusant el seu rival, Xavier Trias, de ser massa dòcil davant la Generalitat si guanya les municipals del 22 de maig. Hereu ha carregat contra el govern de Mas i les retallades socials

Pere Marti
1 min

L'HospitaletEn la cloenda de la Convenció Municipalista del PSC, que va ser un acte muntat a mida, Hereu s'ha presentat com un alcalde que defensarà Barcelona contra la política de retallades de la Generalitat i que plantarà cara quan es toquin els interessos de la capital catalana. Ha volgut dexiar molt clar que cap "conselleret" li explicarà com es defensa Barcelona. El candidat ha contraposat la seva actitud a la de Trias, a qui ha presentar com un candidat "feble" i submís a l'executiu d'Artur Mas on que "que havia de ser dels millors, de polítics i no de comptables".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Durant la seva intervenció, ha avisat a diversos consellers del govern català que no permetra que es deixin de fer coses importants. Ha advertit a Lluís Recoder que plantarà cara a l'endarreriment de la L9 del metro, a Boi Ruiz que no acceptarà la paral·lització de l'Hospital Clínic, a la consellera Bozal que faci la nova Model i a Rigau que faci les escoles que hi ha compromeses. Hereu ha remarcat que Barcelona necessita un alcalde que "només" es degui a la ciutat, insinuant que Trias serà un titella de la Generalitat.

stats