POLÍTICA
Política 02/04/2013

Mas compareixerà aquest dimecres per valorar els primers cent dies de Govern

Ho ha anunciat el conseller de la Presidència, Francesc Homs, que avisa que el proper trimestre és el "més complicat i delicat" que s'ha trobat l'executiu

M. Toro / O. March
1 min

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, compareixerà aquest dimecres per valorar els cent primers dies de Govern. Així ho ha anunciat el conseller de la Presidència, Francesc Homs, en la roda de premsa posterior a la reunió del consell executiu. "Estem davant del trimestre més complicat i delicat que ha tingut el Govern", ha assegurat Homs, que ha relacionat aquesta situació amb "un sistema de finançament que és un desastre i l'incompliment reiterat dels compromisos per part del govern espanyol".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Per tot això, el portaveu del Govern ha afirmat que el debat sobre l'aprovació dels pressupostos del 2013 no és "senzill", i que la situació "és difícil d'administrar". En referència als pagaments als quals ha de fer front la Generalitat aquest mes d'abril, Homs ha ha deixat clar que, tot i que "són molt grossos", la majoria "estan assegurats".

stats