ELECCIONS 2011
Política 06/05/2011

Hereu: “Espero que Barcelona mai s'apunti al corrent de populisme que representa Trias”

El Pati de les Dones del CCCB ha estat l'escenari de l'inici de campanya de Jordi Hereu, que aspira a capgirar les enquestes per ser reelegit alcalde de Barcelona el proper 22 de maig.

Redacció
1 min

BarcelonaL'alcalde de Barcelona i candidat a la reelecció, Jordi Hereu, s'ha mostrat convençut que capgirarà les enquestes i revalidarà en càrrec. Malgrat la tensió que s'ha respirat en el míting d'obertura de la campanya del PSC a Barcelona per la protesta dels bombers, Hereu ha volgut forçar un missatge de confiança, i ha reivindicat sense embuts la feina que han fet Narcís Serra, Pasqual Maragall i Joan Clos al capdavant de l'Ajuntament de Barcelona els últims 32 anys. “Espero que Barcelona mai s'apunti a la corrent de populisme que representa Trias”, ha clamat l'alcalde, conscient dels sondejos favorables a CiU.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Poc abans de les 22.00 hores, l'alcalde de Barcelona havia entrat amb discreció al CCCB sense aplaudiments ni crits, perquè arribava a una trobada amb "companys", els seus companys de llista per Barcelona, regidors socialistes de l'Ajuntament de Barcelona, militants i simpatitzants del partit i propis. Alguna cara coneguda del partit, com la del viceprimer secretari del PSC, Miquel Iceta, encara que ni rastre del líder del partit i ex president català, José Montilla, ni de la ministra catalana Carme Chacón.

Ha agraït la presència a tots i en especial la de l'esposa de l'expresident del Govern Felipe González, Carmen Romero, a la qual ha assegurat que la seva presència significa "coses molt importants ". Abans de mostrar el cartell de campanya i demanar oficialment el vot, s'han projectat dos episodis de la sèrie televisiva "L'ala oest de la Casa Blanca" i el documental "Estic convençut", una expressió de les seves reflexions i una aproximació al dia a dia de Jordi Hereu, com a alcalde i com a pare de família.

stats