Política 14/05/2011

Hereu creu que el debat va servir per evidenciar el pacte CiU-PP per governar Barcelona

L'alcalde de Barcelona està satisfet del debat emès ahir per TV3 i BTV, tot i que només va tenir un 5% d'audiència. Hereu considera que va quedar clar que a Barcelona només hi ha dues posicions de ciutat, la que encapçala ell i la que suposaria un nou govern sorgit d'un pacte CiU-PP, ple de "dogmatisme liberal"

Pere Martí
1 min

BarcelonaJordi Hereu sosté que el debat de candidats va resultar "clarificador" de cara a les eleccions del dia 22. Des del seu punt de vista, es va evidenciar que davant la Barcelona "progressista" que ell representa hi ha una alternativa "conservadora", repressiva, simplista i que genera falses alarmes en temes com la seguretat". Aquesta segona alternativa seria la d'un govern de Xavier Trias amb Alberto Fernández Díaz. "Si guanya Trias, pactarà amb el PP", va reiterar Hereu, que va justificar l'exhibició de la foto de Trias amb Aznar "perquè li va votar la investidura tots els pressupostos del seu govern".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El candidat del PSC ha fet aquestes afirmacions aquest matí en un acte a la Nau Ivanow de la Sagrera, on ha parlat del seu compromís amb la defensa de les polítiques socials davant un govern, el d'Artur Mas, que ha entrat a Barcelona com "un elefant en una cristalleria". Hereu ha recuperat el discurs de les retallades denunciant que s'estan fent passes enrere "estructurals" en matèria de benestar, perquè el govern de CiU està ple de "dogmatisme neoliberal".

stats