POLÍTICA
Política 06/04/2011

Hereu reclama al Govern "els milions d'euros que deu" a Barcelona

L'alcalde de Barcelona es planta un cop passats els cent primers dies del Govern de Mas i demana que la Generalitat passi comptes amb l'Ajuntament

Agències
1 min
Hereu ha fet balanç dels cent primers dies del Govern de Mas / ACN

BarcelonaSi en els últims dies hem sentit diversos membres del Govern reclamant que el govern espanyol pagui a Catalunya els 1.450 milions d'euros corresponents al fons de competitivitat, ara és l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, qui passa la patata calenta a un altre executiu. Un cop han passat els cent dies de gràcia del Govern de Mas, Hereu es planta davant la Generalitat, a qui reclama que pagui el deute que té amb la ciutat, que s'enfila a "bastants milions d'euros", segons l'alcalde.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"No admetré ni un pas enrere", ha sentenciat en una llarga intervenció on ha enumerat el que considera que són els despropòsits d'un Govern català "incapaç de donar cap missatge positiu" i centrat a "fer retallades ideològiques amb l'excusa de la crisi". L'alcalde creu que l'ajust econòmic es deu sobretot a "la falta d'idees i de projectes" i s'ha mostrat segur de que això "genera una desconfiança" que no és bona.

stats