Publicitat
Publicitat

POLÍTICA

Hereu reclama al Govern "els milions d'euros que deu" a Barcelona

L'alcalde de Barcelona es planta un cop passats els cent primers dies del Govern de Mas i demana que la Generalitat passi comptes amb l'Ajuntament

Si en els últims dies hem sentit diversos membres del Govern reclamant que el govern espanyol pagui a Catalunya els 1.450 milions d'euros corresponents al fons de competitivitat, ara és l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, qui passa la patata calenta a un altre executiu. Un cop han passat els cent dies de gràcia del Govern de Mas, Hereu es planta davant la Generalitat, a qui reclama que pagui el deute que té amb la ciutat, que s'enfila a "bastants milions d'euros", segons l'alcalde.

"No admetré ni un pas enrere", ha sentenciat en una llarga intervenció on ha enumerat el que considera que són els despropòsits d'un Govern català "incapaç de donar cap missatge positiu" i centrat a "fer retallades ideològiques amb l'excusa de la crisi". L'alcalde creu que l'ajust econòmic es deu sobretot a "la falta d'idees i de projectes" i s'ha mostrat segur de que això "genera una desconfiança" que no és bona.

RE

Més continguts de