Política 09/05/2011

Hereu demana a la Generalitat que no aturi les obres del centre que ha de rellevar la Model

L'alcaldable del PSC ha presentat les propostes de justícia en un dinar en què també ha demanat la reforma del Codi Penal per frenar la multireincidència

Pere Martí
1 min

BarcelonaJordi Hereu ha convocat els representants del món de la Justícia per explicar les seves propostes en aquest terreny. Ha defensat un model de Justícia de proximitat que eviti la "fractura social" i que estableixi un espai de drets i deures molt clar. L'alcaldable del PSC considera que només així es pot garantir la convivència, lluny de "la simplificació demagògica de la dreta" i ha aprofitat l'acte per demanar a la Generalitat que no aturi el nou centre de preventius que s'ha de construir a la Zona Franca i que ha de servir per buidar la Model.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Entre les propostes concretes que ha fet, que estan en perill per les retallades, és la del Servei d'Orientació Jurídica, per afavorir la mediació i evitar la judicialització de molts aspectes de la vida quotidiana. Hereu també ha insistit en reformar el Codi Penal per endurir la multireincidència per evitar que "els carteristes visquin entre nosaltres". També ha demanat un pacte global sobre la prostitució, perquè és un tema que no es pot abordar localment, ja que només s'aconsegueix traslladar el problema d'un municipi a l'altre.

stats