Política 17/05/2011

Montilla reapareix en un acte d'Hereu en la recta final de la campanya de les municipals

L'expresident de la Generalitat ha donat la sorpresa i s'ha presentat aquest matí en un esmorzar informatiu de Jordi Hereu, justament quan les enquestes assenyalen una recuperació del candidat del PSC

Pere Martí
1 min

BarcelonaA mesura que s'acosta el dia 22 de maig i les enquestes auguren una remuntada d'Hereu, van apareixent més dirigents del PSC en la campanya de Jordi Hereu. Avui la gran sopresa ha sigut José Montilla, que ha volgut estar present en un esmorzar informatiu de l'alcaldable socialista, al costat d'altres dirigents del partit com Miquel Iceta o l'exministre de Treball, Celestino Corbacho, que ja havien assistit a altres actes electorals.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Posteriorment, en l'acte de presentació de les propostes de Cultura, Hereu s'ha referit a la presència de Montilla com un exemple de la "unitat" del partit, tot i que l'expresident havia intentat descavalcar-lo com a candidat. "La presència del primer secretari em sembla normal i lògica", ha explicat el candidat, que està convençut que aquesta unitat és creixent i el portarà a la victòria. Hereu va contraposar això als candidats que sempre van acompanyats dels líders nacionals, en referència a Trias, cosa que reflecteix que "alguna cosa comença a no anar tan bé".

stats