Política 04/05/2011

El primer lema electoral d'Hereu per la 22-M serà "A mi m'agrada aquesta ciutat"

El candidat del PSC ha presentat el seu material de campanya, molt centrat en la seva persona i amagant les sigles del partit. A més del lema, ha presentat un vídeo on es mostra la vessant més humana i més pròxima d'Hereu.

Pere Martí
1 min

BARCELONAJordi Hereu tindrà un triple lema electoral. Sobre la base d'un comú: "A mi m'agrada aquesta ciutat", contindrà tres sublemes. Dos referits a la crisi: "Que no ens la retallin" i "I ens estem preparant per sortir de la crisi". L'altre apel·la directament l'elector, els ciutadans: "I a tu?". El cartell va signat per un Jordi Hereu "Tot per Barcelona" i un logo del PSC que ha patit una mutació: desapareix el puny i la rosa i es queda en un discret PSC, un cor al mig, i BCN. Tot en un raconet.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La imatge de campanya busca un Hereu optimista, somrient i pròxim, que és el que també expressa en el vídeo electoral "Estic convençut", elaborat per l'agència SCPF, que és la que li porta la campanya. Es tracta d'un reportatge on apareix un Hereu molt familiar, cantant amb els fills, a casa amb la dona i carinyós amb els veïns. L'escenari escollit per la presentació ha estat el Teatre Artèria-Paral·lel, al davant d'El Molino, dos exemples que Hereu ha posat com a resurrecció d'una ciutat en temps difícils. Davant aquesta realitat, l'alcalde ha advertit que "no volem que ens retallin la il·lusió, l'ambició i el seu futur, cosa que passaria, segons ell, si governés "la dreta".

stats